"Als advocaat breng ik mijn

kennis en kunde in praktijk"

Antwoord op uw vragen en een gedegen advies kunnen in familierperikelen

een cruciale en verhelderende waarde hebben. U voorzien van dat antwoord en advies

is mijn dagelijkse doelstelling in mijn werk.

Sevgi Akpinar, Advocaat

 

Al van jongs af aan wist ik dat ik in de juridische sector wilde werken. Zoals zovelen sprak het strafrecht mij het meeste aan. Met die ambitie én een duidelijk doel voor ogen, begon ik aan mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens  de opleiding kwam ik via stages in aanraking met het personen- en familierecht. Een prettige kennismaking.

 

Het was dan voor mij al snel duidelijk dat ik mijn masterstudie wilde richten op het personen- en familierecht en het huwelijksvermogensrecht. Met een scriptie over partneralimentatie, heb ik in 2016 mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg voltooid. 

Om praktijkervaring op te doen, ben ik bij Stam Reitsma Advocaten gestart met een meeloopstage. Dit gaf mij de gelegenheid het geleerde in de praktijk terug te zien. Na een wederzijds positieve afronding van de meeloopstage ben ik begonnen als juridisch adviseur voor Stam Familierecht. Sinds 19 mei 2017 ben ik als advocaat werkzaam binnen Stam Familierecht.

Vanuit deze functie houd ik mij bezig met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van het familierecht, sta ik cliënten bij bij zaken op het gebied van echtscheiding, omgang, erkenning, gezag en alimentatie en breng ik mijn kennis en kunde in praktijk.

Door mijn Turks-Nederlandse achtergrond spreek ik zowel Nederlands als Turks en ben ik in staat te schakelen tussen de beide culturen.

© 2017 by Stam Familierecht Advocaten & Mediators I info@stamfamilierecht.nl I telefoon 073-2200066

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon