© 2017 by Stam Familierecht Advocaten & Mediators I info@stamfamilierecht.nl I telefoon 073-2200066

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

"Het eerste aanspreekpunt voor een cliënt, het visitekaartje"

​"Medewerkers op het secretariaat die cliënten met begrip voor de persoonlijke situatie, adequaat te woord staan, maken het verschil in de familierechtpraktijk. Door de ondersteuning van onze toppers ervaart u als cliënt een goede en prettige samenwerking met de secretaresse én de advocaat."

Marian van Bokhoven

Secretaresse

Inmiddels werk ik al weer behoorlijk wat jaren in de advocatuur als secretaresse. Ik heb jarenlang op een groot kantoor gewerkt voor de strafrechtsectie. Er samen met de advocaat een zo soepele mogelijk verlopende zaak van te maken is voor mij de uitdaging.

Wat mij typeert? Doener, doorzetter, vrolijkheid en vol energie. 

Marion  Schreuder

Secretaresse

Met zowel ervaring binnen als buiten de advocatuur heb ik een goede basis als secretaresse. Ik werk graag zelfstandig en heb een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Deze kwaliteiten kan ik goed kwijt in mijn werk en zorgen voor teamwork met de advocaat.

Wat mij typeert? Overzicht, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en  klantvriendelijkheid.

Britta Schoenmakers

Secretaresse

Ik ben onlangs afgestudeerd aan de universiteit van Tilburg, rechtsgeleerdheid. Met mijn juridische kennis ben ik op het secretariaat een goede aanvulling en weet ik een advocaat goed te ondersteunen. Verder ben ik sterk in debiteuren beheer en incasso en ondersteun ik de financiële administratie van ons kantoor hierbij.

Wat mij typeert? zelfstandig, klantvriendelijk, representatief, secuur