top of page
  • Foto van schrijverDe advocaat

Stam Familierecht en het Corona virus

Beste cliënten, collega's, juridisch dienstverleners en andere relaties,


Met ingang van 16 maart 2020 ontvangen wij geen mensen meer op kantoor voor afspraken, voorbesprekingen of anderszins, ook bezoeken wij geen cliënten / relaties buiten kantoor. Dat betekent mogelijk dat uw reeds gemaakte afspraak zal worden gewijzigd naar een belafspraak, een video bespreking of vervalt tot nader order. Wij nemen met u contact op wanneer er een afspraak met u is gepland in de periode van 16 maart tot en met 6 april.

Mocht u zelf contact op willen nemen over afspraken en / of de voortgang van uw dossier in relatie tot het Corona Virus kunt u zich per e-mail wenden tot uw eigen contactpersoon / advocaat of telefonisch contact opnemen via 073-2200066.

Verder heeft de rechtspraak bevestigd dat het merendeel van de zittingen die waren gepland voor de komende drie weken zullen worden verschoven / verplaatst naar een latere datum. We wachten hierin de berichtgeving van de rechtbank af. De Rechtbanken en Gerechtshoven inventariseren welke zaken een spoedeisend belang hebben, en dan alsnog doorgang zullen vinden. Wij volgen de rechtspraak hierin en zijn daarbij afhankelijk van de berichtgeving van de rechtspraak.

Verder wil ik u vragen contact op te nemen met ons kantoor wanneer u toch ter zitting dient te verschijnen, maar kampt met verkoudheidsklachten, hoesten, niezen en / of koorts. Er zal dat met u bekeken worden of de zitting wel of geen doorgang zal kunnen vinden.

We begrijpen dat dit voor iedereen een lastige en moeilijke situatie is, waar niemand op is voorbereid. We zullen via onze website en social media kanalen updates versturen wanneer de maatregelen zullen worden aangepast en deze van invloed zijn op onze relaties.

Dank voor uw begrip, Team Stam Familierecht.

75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page