top of page
  • Foto van schrijverDe advocaat

Scheiden & Geld, onderwerp van gesprek tijdens de ‘Dag van de Scheiding 2019’

Vrijdag 13 september open we onze deuren en kunt u zonder afspraak binnenlopen voor informatie over uit elkaar gaan. Of het nu gaat om verbreken van samenwonen of een echtscheiding, uit elkaar gaan is altijd ingrijpend. Geld, de gezamenlijke financiën, spelen hierbij een grote rol. Extra aandacht dus juist voor dit onderwerp op de Dag van de Scheiding 2019.


Spijt van financiële afspraken na een scheiding: het komt heel vaak voor. Recent onderzoek in opdracht van Aegon en de vFAS wijst uit dat maar liefst 40% van de mensen die gescheiden zijn, bij nader inzien liever andere financiële regelingen had getroffen.


Daarom staat de Dag van de Scheiding dit jaar in het teken van scheiden en financiën. Een goede en adequate begeleiding bij echtscheidingen blijkt immers essentieel om ex-partners een goede start te laten maken ná een scheiding. Goed advies over geldzaken vormt een belangrijk onderdeel.


Op de Dag van de Scheiding openen wij onze deuren om informatie te geven over scheiden. Belangstellenden kunnen informatie krijgen over onder andere alimentatie, scheiden met kinderen, boedelverdeling en scheiden met een eigen huis. 

Wilt u meer weten over scheiden? Kom dan een kop koffie drinken op vrijdag 13 september tijdens de Dag van de Scheiding.

67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page